Hof van Schoten  Leven  Brasserie & maaltijden

LEKKER EN GEZOND

Hof van Schoten serveert altijd maaltijden van hoge kwaliteit. Onze twee koks kruiden hun maaltijden met jaren gastronomische ervaring. Ze krijgen leveringen en voedingsadvies van Veresto (Groep Van Eyck). Met de hoogwaardige ingrediënten bereiden ze lekkere en gezonde maaltijden, altijd aantrekkelijk gepresenteerd. Ook maken onze koks al de soepen en desserts in huis. Wat bij Hof van Schoten op je bord komt is vers klaargemaakt, zit vol afwisseling en smaakt heerlijk.

ONTBIJT
EN AVOND

8u - 10u / 17u30

Ontbijten en avondmalen gebeurt bij ons in stijl. Zie je het buffet staan? Dat is net zoals in een hotel. Het brood is dagvers gesneden. Maak je keuze uit het hartig beleg, de vele soorten zoet beleg en het fruit. Geregeld staan er ook eieren en spek op het menu. Gebruik de broodrooster als je zin hebt in een knapperige boterham. Wil je dat onze medewerkers een handje helpen bij het ontbijt of het avondmaal? Ze staan meteen voor je klaar.

BEKIJK HET AANBOD

MIDDAGMAAL

12u30

Het dagmenu geeft je verschillende keuzemogelijkheden. We presenteren altijd kwaliteitsproducten, zoals ter plaatse gebakken en versneden filet pur of authentieke kabeljauw en grietfilet. Onze koks doen hun uiterste best om elk bord mooi af te werken door bijbehorende garnituur. En natuurlijk houden we rekening met dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren.
Smakelijk!

MENU VAN DEZE WEEK

BRASSERIE

14u - 17u

In onze gezellige brasserie serveren we heel wat dranken en snacks.

Bewoners, buurtbewoners, familie, bezoekers, ... zijn allen welkom elke dag van 14u tot 17u.

Bekijk de kaart, we hebben heel wat te bieden.

BRASSERIEKAART

FEESTMENU'S

Iedereen welkom!

Op feestdagen genieten onze bewoners van een feestmenu met alles erop en eraan.

Daarnaast hebben we heel wat speciale gelegenheden waarop onze koks de lekkerste gerechten uit hun muts toveren: Nieuwjaarsreceptie, appelbollen en worstenbrood op Verloren maandag, pannenkoeken op Lichtmis, Paasontbijt, Tuinfeest voor de verjaardag van Hof van Schoten, Maatjesfestival, Zomerbarbecue en Kerstmenu.

ONTDEK DE FEESTMENU'S


ONTBIJT, MIDDAG- & AVONDMAAL
25-31 MAART

  WEEKOVERZICHT AFDRUKKEN (pdf)



MAANDAG
25 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, gebraad, peperkoek,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Komkommersoep

Blinde vink met vleessaus, knolselder in roomsaus en aardappelpuree

Keuzemenu: koolvishaasje met vissaus

Fruit



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, hesp, paté,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Granenpap

Yoghurt, verse kaas, fruit.

DINSDAG
26 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, salami, reep chocolade,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Rapensoep

Witloof in hesp met kaassaus in de oven en aardappelpuree

Caramelpudding



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, filet de sax,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Seldersalade

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

WOENSDAG
27 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalkoenham, speculaas,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Minestronesoep

Goulash met slamix van rucola en radijsjes en frietjes

Kersenmousse



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, gehaktbrood, Port Salut,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

DONDERDAG
28 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalfsworst, hagelslag,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Groentensoep

Kipfilet met pepersaus, gestoofde broccoli en natuuraardappelen

Abrikozencake

RESERVEER


AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Groententaartje

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

VRIJDAG
29 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, hesp,

Spek

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Pastinaaksoep

Koude schotel met gerookte zalm en gebakken aardappelen

Keuzemenu: koude schotel met ham

Rijstpap met fruit

RESERVEER


AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, salami,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Verse soep (zie toog),

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

ZATERDAG
30 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, mosterdspek,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Courgettensoep

Varkenslapje met biersaus, wittekool in bechamelsaus en natuuraardappelen

Rozijnenpudding

RESERVEER


AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kippewit, paté,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

ZONDAG
31 MAART

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood, pistolets en sandwiches,

Kaas, Ardeense ham, mayonaiseslaatje,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Bouillonsoep

Kalkoengebraad met gevogeltesaus, gebakken champignons en tuinkers met kroketjes

Schepijs

RESERVEER


AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalfsworst, oude kaas,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

Ontbijt of avondmaal:
€ 3

Middagmaal: € 10


1 - Reserveer voor een ontbijt of avondmaal minstens 1 dag vooraf. Een warme maaltijd 's middags kan je tot 3 dagen vooraf reserveren.

2 - Je krijgt per maaltijd een bon met nummer en datum

3 - Neem plaats aan tafel en geef de bon aan ons personeel



Alle informatie over allergenen is te vinden in de kaft ter hoogte van de toog / keuken in de Brasserie. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen. Voor meer informatie spreek een medewerker van de keuken aan.